Ierse klusjesmannen actief in Randwijck

AMSTELVEEN – Op verschillende plekken in Randwijck zijn vandaag (zaterdag 2 juni) de bekende Ierse klusjesmannen actief geweest.

De mannen belde aan bij verschillende bewoners om hun diensten aan te bieden zoals bijvoorbeeld het gratis schoonmaken van het tuinpad.. Hierbij waren zij erg opdringerig. Één van de bewoners is in zee gegaan met de klusjesmannen. De politie roept op om dit niet te doen.

Één van de andere bewoners heeft meteen de politie gebeld. Deze zijn gekomen en hebben de Ierse klusjesmannen aangesproken.

Mochten deze klusjesmannen ook bij u aan de deur komen, belt u dan met de politie, dit wordt zeer gewaardeerd. Waar nodig kunnen zij optreden tegen deze vaak ‘ongure’ types die uiteindelijk de hoofdprijs vragen voor simpele klusjes.