Incredibles 2 te zien in Cinema Amstelveen

 De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. De jeugdfilm is vanaf zaterdag 23 juni te zien in Cinema Amstelveen.

In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Vanaf zaterdag 23 juni te zien in Cinema Amstelveen. Op zaterdag, zondag en woensdag zijn er twee voorstellingen (voor- en namiddag) per dag.