Jan Sierhuis bezoekt Museum Jan van der Togt

De bijna 90-jarige kunstenaar Jan Sierhuis is op zondag 1 juli 2018 aanwezig in het Jan van der Togt museum. Hij zal vanaf 13.00 uur aanwezig zijn om over zijn werk te vertellen. In 1948 was Jan Sierhuis (1928) betrokken bij de CoBrA-groep. Hij was echter te jong om lid te worden. Uiteindelijk wist Sierhuis uit te groeien tot een van de meest toonaangevende Nederlandse expressionisten van de twintigste eeuw.

In het museum is tot en met 12 augustus 2018 een uitgebreid overzicht van zijn oeuvre te zien. Naast werken uit diverse periodes toont de tentoonstelling ook foto’s, oude tekeningen en andere memorabele vondsten uit het atelier van Sierhuis.

Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE  Amstelveen
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur