KinderBeestFeest rijdt door Amstelveen

AMSTELVEEN – Een van de vele routes van KinderBeestFeest is dit jaar wederom via Amstelveen naar Artis gereden. De stoet, bestaande uit diverse hulpdiensten als politie, ambulance, brandweer, Koninklijke Marechaussee en diverse andere bijzondere voertuigen is met spoed naar Artis gereden.

Bij het Ziekenhuis Amstelland stapten (chronisch) zieke kinderen op, met hun ouders en eventuele broertjes en zusjes. Ook bij Ons Tweede Thuis De Biezenwaard in Uithoorn zijn diverse kinderen met hun familieleden opgestapt. Vervolgens is de stoet met zwaailicht en sirenes naar Artis vertrokken voor een onvergetelijke avond. Even niet denken aan ziek zijn.

Het evenement duurt tot ongeveer 21.00 uur waarna alle kinderen weer door de hulpdiensten worden teruggebracht. Ook dit gaat met zwaailicht en sirene.

Foto: VTF – Vivian Tusveld