Kunstenaars exposeren vier jaargetijden in De Boswinkel

 Het Amsterdamse Bos is gestart met een serie van vier exposities door (amateur)kunstenaars uit de omgeving. Per seizoen exposeert een kunstenaar in De Boswinkel. Het jaargetijde is meteen ook het thema voor de kunstenaar en aan iedere periode is een techniek verbonden. De werken zijn te koop.

Momenteel is het werk van kunstenares en bosbezoekster Petra Schut in De Boswinkel te zien. Het zijn acrylschilderijen. Daarnaast is eenmalig een beeld, Emmertje, van kunstenaar Dirk Versluis te zien. Van 21 juni tot half september exposeert Joke Zonneveld met zomerse aquarellen. Waaronder werk gemaakt naar aanleiding van de vier seizoenen in de Amstelveense Poel. Dit werk is gemaakt op patatpapier. Joke aquarelleert op veel soorten papier, soms zelfs binnen één schilderij. De expositie op de benedenverdieping van De Boswinkel is gratis te bezoeken. De Boswinkel is open van di. t/m zo van 10.00 tot 17.00 uur.

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, (020) 54 56 100. Meer informatie:  www.amsterdamsebos.nl