‘Meesters van de Mashup’ – Memphis Maniacs naar P60

AMSTELVEEN – Op zaterdag 27 oktober ontvangt Poppodium P60 de ‘Meesters van de Mash-up’: Memphis Maniacs. De heren weten moeiteloos alle hits van Guns ‘N Roses tot aan House of Pain aan elkaar te knippen, kopiëren en plakken. Lowlands, Zwarte Cross en Pinkpop werden al platgespeeld, zaterdag 27 oktober is Amstelveen aan de beurt.

Memphis Maniacs is niet voor niets gekroond met de titel ‘Masters of the Mashup’ . De band bewijst al jaren het schijnbaar onmogelijke: met een uitgekiende combinatie van hits kan een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd worden – en dat doen ze dan ook met verve. Ook de productiviteit van het collectief laat niks te wensen over. Elk jaar wordt menig podium, festival, club, bar en zaal geïmponeerd door hun innoverende en verrassende show bomvol hagelverse creaties.

De Maniacs vernieuwen telkens weer en blijven elk publiek verbazen met hun gepassioneerde performance. Er zijn verschillende groepen die leuke medleys maken, maar de kunst van de ware live mashup wordt enkel beheerst door deze muzikale tovenaars.

Kaarten voor deze avond kosten €17,50. De zaal gaat open om 20.00 uur. Aanvang is 20.30 uur.