Mevrouw Groen en de troep van de plastic soep in bibliotheek Stadshart

AMSTELVEEN – Liëla Rigter komt naar de Bibliotheek Stadsplein voor de leerzame en fantasierijke kindervoorstelling Mevrouw Groen en de plastic soep. Een voorstelling voor iedereen maar in het bijzonder voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar.

In de oceanen dobbert een grote brei van plastic, ook wel bekend als de plastic soep. Die plastic soep troep is inmiddels al 34 keer zo groot als Nederland. De voorstelling Mevrouw Groen gaat over het genieten van de natuur, het horen van de vogels, het zien van kleuren, en de sensatie van het bellenblazen. Mevrouw Groen neemt de kinderen mee op reis over land en door zee. Kinderen mogen meehelpen om samen de troep van de plastic soep op te ruimen. Een leuke en leerzame voorstelling. Liëla Rigter bedacht het concept en speelt mevrouw Groen.

De voorstelling is op zondag 10 juni 2018 van 11:30 tot 12:15 in de bibliotheek op het Stadshart. Kaartjes kun je kopen via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de andere Amstelland Bibliotheken. Kosten: €4 (leden), €8 (niet-leden)