Musical Hairspray in een bomvolle Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Afgelopen zaterdag en zondag voerden 100 musicalleerlingen van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen driemaal de musicalproductie Hairspray op in de Kleine Zaal van de Schouwburg Amstelveen.

Een cast van achttien getalenteerde leerlingen tussen de 10 en 18 jaar voerde de musical Hairspray op. Voorafgaand aan deze swingende jaren ’60 musical presenteerden alle musicalleerlingen van de MDA het resultaat van hun eindejaarsvoorstelling. In deze revue kwamen musicalhits uit de jaren ’60 voorbij, zoals “Wij komen samen” “Halsoverkop op jou” en “Shaken op de Rydell Rock”.

Wil jij komend seizoen ook stralen in een musical? Kan je zingen, dansen en acteren? Ben je tussen de 10 en 18 jaar? Geef je dan op voor de audities voor de musical Hairspray door een mailtje te sturen naar musical@muziekschoolamstelveen.nl.