New York Pizza nieuwe hoofdsponsor HV Myra

AMSTELVEEN -New York Pizza wordt met ingang van het nieuwe seizoen hoofdsponsor van Hockeyvereniging Myra. Vorige week tekenden manager van meerdere franchises bij New York Pizza, Nils Mulder, voorzitter van HV Myra en John Veldkamp, penningmeester HV Myra het contract.

“Afgelopen seizoen zijn we met de sponsorcommissie gestart met het benaderen van potentiële sponsors in de omgeving Van der Hooplaan. Het is mooi om te zien dat we elkaar vinden en begrijpen omdat we de buurt met elkaar delen,” aldus Twan de Kort van de sponsorcommissie van Myra.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal het logo van New York Pizza op meerdere plekken bij HV Myra zichtbaar zijn. Daarnaast zijn York Pizza en HV Myra gezamenlijk de mogelijkheden aan het verkennen voor een kortingskaart, waardoor Myra leden extra voordeel krijgen bij New York Pizza.