Nieuw thuis gezocht: Turbo & Diesel

AMSTELVEEN – Hallo lieve kattenmensen, wij zijn Turbo en Diesel, twee rode katers. Wij zijn samen met onze broer afgestaan omdat mijn baasje ons niet goed meer voor ons kon zorgen.

Het liefst verhuizen wij met onze broer Snoetje naar een nieuw huis. Wij (Turbo en Diesel) moeten sowieso samen blijven. Diesel is namelijk wat bang en verschuilt zich daarbij graag achter het grote lijf van Turbo. Turbo vindt alles ook spannend, maar laat dat minder merken. Als eenmaal ons vertrouwen gewonnen is, komen wij graag op schoot zitten en een knuffel halen.

Wij hebben hiervoor op een boerderij gewoond, dus het zou heel fijn zijn als ons nieuwe huis een grote tuin heeft.

Kunt u ons dat fijne thuis bieden? Liefst nog met onze broer Snoetje er bij? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg van de thuissituatie. Onze verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie voor ons geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl