Nieuwe editie van Inversion in P60

  Op vrijdag 6 juli zal weer een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60 plaatsvinden. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scene op de line-up. De DJ’s staan weer klaar om jou een avond vol met de gruwelijkste, ruigste en hardste kickrolls te brengen.

Inversion Events heeft weer een goede line-up voor jou voorbereid. Godfather van de Neurofunk Drum & Bass Mefjus komt zijn nieuwe album ‘Manifest’ showcasen. Het album is op 26 april uitgekomen en er staan aardig wat knallers op. ‘Together’, ‘The Sirens’ en nog vele anderen zul je ongetwijfeld door de speakers horen knallen op deze spectaculaire avond. Vorig jaar stond hij nog op ons uitverkochte Warm-up event voor ’s werelds grootste Drum & Bass Festival Let It Roll in Praag, maar vanavond is hij terug en zal van deze avond een legendarische maken.

Voor deze editie wordt niemand minder dan Loadstar overgevlogen uit de UK om Neurofunk Drum & Bass mee te brengen naar P60. Tevens komt Merikan uit Italië weer terug om zijn liefde voor Drum & Bass te laten zien. Hij neemt enkel en alleen zijn beste releases mee voor deze monsterlijke afsluitset en hij zal er persoonlijk voor zorgen dat om 05:00 niemand meer op zijn benen kan staan.

Tenslotte is Volatile Cycle uit de UK zijn ook nog eens terug op Inversion na op 25 maart 2017 de boel gesloopt te hebben bij onze exclusieve NeurofunkGrid label night. De support van de avond zal verzorgd worden door de Amstelveense locals Creek en Mindset. Uiteraard zal ook deze editie weer gehost worden door resident MC: Innate MC

Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop €17,50. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €25,00. Aanvang is 23.00 uur.