Nieuwe expositie op Wester-Amstel

  Op buitenplaats Wester-Amstel zijn van vrijdag 22 juni t/m zondag 8 juli werken van Corry Zwart en Truus Pot te zien.

De bloemenfoto’s van Corry Zwart laten de sprookjesachtige schoonheid van het kleine detail zien, waarbij licht en kleur de hoofdrol spelen. De bloei is fascinerend, maar het verval dat daarna inzet evenzeer. Het laat zien hoe teer en kwetsbaar de natuur is, maar toont ook haar vermogen ons tot verwondering te brengen.

Truus Pot maakt abstracte beelden en werkt daarbij het liefst in albast. Albast is een transparante steensoort waar licht doorheen valt als je dun werkt. En dat is precies wat Pot doet, dun werken en het liefst steeds dunner. Bij het polijsten van haar werk wordt zij vaak verrast door de kleur en de tekening in de steen.

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen.
De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.