Nieuwe uitvoering Popkoor Amstelveen

AMSTELVEEN – Na het grote succes van de vorige uitvoering in januari is Popkoor Amstelveen terug. Na vijftien weken van intensief oefenen wordt deze cyclus afgesloten met een spetterend optreden in P60. Dit onder begeleiding van een professionele band.

 Bij Popkoor Amstelveen is er afgelopen seizoen weer druk gerepeteerd voor een nieuwe show op donderdag 5 juli in P60. Ditmaal werd de nadruk gelegd op een gevarieerd repertoire met songs over: Time. Denk aan bijvoorbeeld: ‘Sign Of The Times’ (Prince), ‘Time After Time’ (Cindy Lauper) of ‘Time Is On My Side’ (The Rolling Stones).

Het enthousiaste lokale talent zal er zonder twijfel weer een spectaculaire show van maken. Dit dankzij dirigent, toetsenist en zanger Boris Kothuis, onder meer bekend van The Pilgrims en Joia. De popkoren in Haarlem en Amstelveen kennen Boris Kothuis door en door want hij heeft namelijk al acht jaar ervaring.

Meer informatie: p60.nl