Oecumenische Vaderdagsviering in Openluchttheater Elsrijk

AMSTELVEEN – In het Openluchttheater Elsrijk aan de Ruwiellaan 20 wordt op zondag 17 juni van 10.30 uur tot 11.30 uur een oecumenische kerkdienst verzorgd door ds Mirjam Buitenwerf (predikant van de Kruiskerk) en Ron Weeda (voorganger Apostolisch Genootschap Amstelveen).

De viering is ook voor alle wijkbewoners, iedereen is van harte welkom tijdens deze samenkomst die in het teken staat van Vaderdag, liefde, trouw en duurzaamheid in relaties.

Het Openluchttheater Elsrijk is voor deze bijeenkomst vrij toegankelijk, donaties zijn mogelijk en komen ten goede van “Het vergeten kind” en “Wereldwijd voor Kinderen”. In geval van regen wordt uitgeweken naar de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a. Tijdens deze dienst zijn er voor jonge kinderen aparte activiteiten in het wijkpark. De muzikale begeleiding van de dienst wordt verzorgd door een koor bestaande uit leden van de cantorij van de Kruiskerk en leden van het zangkoor van het Apostolisch Genootschap. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.