Politie zoekt getuigen gewapende straatroof Uithoorn

UITHOORN – Op de parkeerplaats bij de Gasperiflat in Uithoorn heeft donderdagavond 21 juni rond 18.00 uur een gewapende straatroof plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Het signalement van twee verdachten is bekend. Beide mannen zijn tussen de 25 en 36 jaar oud en hebben een licht getinte huidskleur. Een man was tussen de 1.80m en 1.89m lang, had een normaal postuur, kort zwart haar en een baard. Hij droeg een lichtgekleurde trui met capuchon. De tweede verdachte is tussen de 1.70 m en 1.79m lang en had ook een normaal postuur.

Mensen die iets van de straatroof hebben gezien of er mogelijk meer van weten worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het online tipformulier, 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.