Son of Dave op Amstelveen City Blues in P60

AMSTELVEEN – Op zaterdag 3 november presenteert P60 de vierde editie van hét internationale bluesfestival van Amsterdam en omstreken: Amstelveen City Blues. Na de bevestiging van Eric Gales en headliner The King’s Rhythm Crew feat. Matt Taylor & very special guest Snowy White, is ook Son of Dave toegevoegd aan de line-up.

Son of Dave brengt zijn one-man funky harmonica en beatbox experience naar Amstelveen City Blues. Met acht albums en ruim 1400 shows op de teller stond deze man al in het voorprogramma van acts als Supergrass, The Yardbirds en Iggy Pop. En bovendien was zijn muziek ook te horen in hitseries Breaking Bad en Preacher.

Eerder werd al bekend dat ook de Amerikaanse bluesman Eric Gales naar Amstelveen komt. De virtuoze gitarist kon begin 2017 de albumteller op achttien zetten met het goed ontvangen ‘Middle Of The Road’. Hiermee zijn de eerste namen bekend, maar er kan nog veel moois verwacht worden.

Het festival wordt afgesloten door headliner: The King’s Rhythm Crew feat. Matt Taylor & very special guest Snowy White. The King’s Rhythm Crew – bestaande uit King Of The World-leden Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm – brengen de Britse grootheid naar Amstelveen. Een unieke samenstelling die ook nog eens bijgestaan wordt door de welbekende Matt Taylor.

De legendarische Snowy White kennen we natuurlijk van wereldhit ‘Bird Of Paradise’, The Snowy White Blues Project en bovendien tourde hij wereldwijd door uitverkochte stadions met niemand minder dan Roger Waters. Met zijn melodische, bluesy gitaarspel zal hij het publiek in vervoering brengen.

Kaarten kosten in de voorverkoop €27,50. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €32,50. De deur gaat open om 19.00 uur. Aanvang is 19.30 uur.