Succesvolle eerste Dag van de Bouw in Amstelveen

AMSTELVEEN – Ruim 500 geïnteresseerden brachten zaterdag 2 juni een bezoek aan de Dag van de Bouw in Amstelveen. Vanuit Amstelveen InZicht konden de bezoekers deelnemen aan diverse bus- en fietsexcursies. Op het Stadsplein ontstond gedurende de dag een enorme 3D-tekening met daarop de toekomstige Amstelveenlijn.

Ook konden de bezoekers informatie krijgen over de grote projecten van het Stadshart, A9 en de Amstelveenlijn. Buiten stonden werkvoertuigen van Rijkswaterstaat en een enorme graafmachine van aannemer KWS. De excursies werden goed bezocht. Onder deskundige leiding reden er bussen langs (toekomstige) bouwlocaties zoals de A9, werkzaamheden in aanloop naar de vernieuwde Amstelveenlijn en ontwikkelingen in het Stadshart. Veel mensen wisten ook de weg naar Amstelveen InZicht te vinden.

Aan de oproep om op de Dag van de Bouw hun kleurplaat in te leveren bij InZicht hebben kinderen en hun ouders massaal gehoor gegeven. Het leverde alvast een gratis ijsje op en misschien een prijs op woensdag 20 juni, dan is er een prijsuitreiking.

De openingstijden van Amstelveen InZicht zijn:

Woensdag: 12.00 uur – 17.00 uur

Donderdag: 12.00 uur – 19.00 uur

Vrijdag: 12.00 – 17.00 uur

1e en 3e zaterdag van de maand: 12.00-17.00 uur