De toekomst volgens de millennials in talkshow BV Amstelveen

In de talkshow BV Amstelveen staat deze maand de millennial centraal. Hoe ziet de toekomst volgens hen eruit? Kijk hier de show van maandag 25 juni terug.

Te gast was onder andere schrijver en Parool-columnist Mano Bouzamour. BV Amstelveen sprak hem over zijn laatste boek Bestsellerboy en zijn connectie met Eberhard van der Laan.

Ook een gesprek met de 3 jongste leden in de Gemeenteraad: Suzanne Piet, Stephanie Schilder en Lennart de Looze. Hoe bevallen de eerste weken? Wat zijn hun ambities? Gaat de politiek veranderen door hun toedoen?

En verder: Bas Jongerius fietste naar China. Wat was zijn drijfveer? Monica Sanchez van Green Office VU over duurzaamheid en de opening van een Third place op Uilenstede met Kringloopwinkel De Boemerang. Ronja van der Schalk onderzoekt de match tussen mens & architectuur. Ze interviewde Amstelveense inwoners over hun ideeën en deelt ze met ons. Sudais Moulawizadeh geeft als 17-jarige leerling van het Keizer Karel College een motivational speech.