Vijfde editie Jazz in het Dorp op zondag 9 september

AMSTELVEEN – Op zondag 9 september vindt van 14:00 tot 21:00 uur de vijfde editie van Jazz in het Dorp plaats in het Oude Dorp van Amstelveen. Een lustrum en dat gaat gevierd worden. Dit jaar zijn op zes podia álle denkbare jazzstijlen te horen en kan in het hele dorp weer worden genoten van heerlijke hapjes en drankjes. Ook is er een daverend kinderprogramma met dit jaar niemand minder dan kinderheld Dirk Scheele. Het muziekfestival van Amstelveen en omstreken is ook deze editie weer gratis toegankelijk.

Dit jaar vinden zo’n 26 optredens plaats op zes verschillende podia in het dorp. Van klassieke jazz tot swingende soul, van funk tot Dixieland en TechnoJazz (want zelfs dát bestaat): op Jazz in het Dorp is het allemaal te horen. De line-up zal dit jaar een aantal klinkende namen bevatten maar ook veel jong, aanstormend jazztalent en Amstelveense artiesten voor een echte ‘couleur locale’. Het volledige programma wordt later deze zomer via  www.jazzinhetdorp.nl bekend gemaakt.

De organisatie is tevens nog hard op zoek naar vrijwilligers die willen helpen op de dag zelf of bij de opbouw en afbraak. Ook wordt er nog gezocht naar sponsoren die hun naam aan het evenement willen verbinden. Op www.jazzinhetdorp.nl staat meer informatie en mailen kan ook naar info@jazzinhetdorp.nl.