Winnetoe brengt Doe Maar hits naar ANNA

AMSTELVEEN – 32 Jaar, De bom, Smoorverliefd en Belle Hélène. Doe Maar fans kunnen ongestoord meezingen met de vele hits die de Nederlandse band onsterfelijk maakte tijdens het concert van Winnetoe op zaterdag 30 juni in ANNA.

Winnetoe viert dit jaar hun vijf jarig bestaan. Vijf jongens uit Midden-Nederland met een stille liefde voor Nederpop die de meisjes vroeger deed gillen. Doe Maar liedjes spelen ze niet op geheel eigen wijze, maar op de eigenwijze Doe Maar manier. Zoals het hoort en zoals het uniek is.

Winnetoe bestaat uit : zang: Paul Ankersmit, gitaar: Hendrik-Willem Elsinga, toetsen: Jan Geijtenbeek, bas: Corné Geijtenbeek, drums: Bram Knol, trombone: Yavin Groenewegen en saxofoon: Patrieck Bonnet.

Zaterdag 30 juni, aanvang 20.30 uur. Entree: 5 euro. ANNAAmsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen. Tel. 06 – 55 84 03 99