Zaterdag Kwakel Open Air Festival

DE KWAKEL – De eerste editie van het Kwakel Open Air Festival vindt  plaats op zaterdag 9 juni. Het door het Maandagavondcomité georganiseerde festival biedt een podium aan muzikanten uit De Kwakel en omgeving. De bands die optreden zijn Boxin’ The Vox, Take No Prisoners, Lost & Found, Hollands Diep, Kwakels Actie Front, Hucksters en een special guest. Creedence Clearwater Revival hits worden gebracht door slotact Tribute to CCR.

Het festival start vanaf 15.15 uur op het evenemententerrein in De Kuil in De Kwakel. Het veld is geopend vanaf 15.00 uur. De optredens van de bands vinden afwisselend plaats op twee podia. Op het festivalterrein zijn ook hapjes en drankjes verkrijgbaar.
Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop bij Supermarkt Quakel en 15 euro op dag zelf bij de entree van het festivalterrein (indien nog voorradig). Toegang vanaf 18 jaar. Meer info op de Facebook-pagina van Stichting Maandagavondcomité.