Boo! & Goeiemiddag naar P60 Amstelveen

Op donderdag 29 november is het zo ver: de Zuid-Afrikaanse band Boo! (spreek uit als “Boe”) komt met hun tournee langs P60. Dit als vervolg op een drietal optredens in overvolle zalen in ons land, afgelopen februari. In de eerste jaren van deze eeuw maakt het vrolijke gezelschap Boo! snel naam en waren een graag geziene gast in verschillende zalen en festivals.

De Monki Punk van Boo! – zoals ze het zelf noemen – is pakkende, energieke en dansbare (Engelstalige) popmuziek met funk, punk, glamrock en Afrikaanse invloeden. Het hoge feestgehalte ligt bovendien altijd op de loer. Hun muziekstijl laat zich niet eenvoudig omschrijven: “Als apen muziek zouden maken, zou het als Boo! klinken” is een vaak gebruikte quote van de band. Maak het gewoon mee en laat je verrassen door hun pakkende podium act! Deze zomer gaat het duo de studio in voor een nieuw album. Op deze avond kan je naast de Boo! klassiekers dan ook nieuw werk van de band verwachten. Kijk trouwens niet vreemd op als je tijdens het optreden Boe-geroep hoort in plaats van applaus. Dit is in beginsel een vreemde gewaarwording, maar hierdoor weet de band niet of ze een goede of een slechte avond hebben! Wel zo makkelijk…

De driekoppige formatie Goeiemiddag verzorgd deze avond de support. Hun absurdistische ska met een verlichtende boodschap resulteerde in hits als “Het Geert Wilders Protestlied”. Vervolgens werd de band aangevuld met een drummer en drie blazers, waarna en passant het hele land werd veroverd. Goeiemiddag speelde eerder in zalen als Melkweg en Paradiso, maar maakte ook menig festival onveilig. De onsterfelijke status ligt op de loer.

Kaarten voor deze avond kosten €15,00 in de voorverkoop. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €16,00. De deur gaat open om 20.00 uur. Aanvang is 20.30 uur.