Buitenspelen met de Beweegbus Zomerweken

AMSTELVEEN – Ook deze zomervakantie kun je weer buitenspelen met de Beweegbus. Sportbedrijf Amstelveen organiseert deze bus vol sport -en spelmaterialen in samenwerking met de wijkplatformen van Randwijck, Westwijk, Bankras/Kostverloren, Elsrijk an, Keizer Karelpark, Stichting WaMi en Participe Amstelland. Voor alle kinderen die lekker willen buitenspelen.

Wat zijn de Beweegbus Zomerweken?
De Beweegbus Zomerweken teams rijden in de schoolvakantie met drie bussen door Amstelveen en blijven één week lang op dezelfde plek staan. Elke bus heeft verschillende sport -en spelmaterialen bij zich. Denk hierbij aan; straathockey, voetbal, volleybal, tennis, skaten, frisbee, spacescooters, stepjes/wave boards etc. In sommige wijken zijn er zelfs extra activiteiten, zoals springkussens, clinics en picknicks.

Voor wie zijn de Beweegbus Zomerweken?
Voor ieder kind dat het leuk vindt om buiten te spelen! Kun je zelfstandig maar ook samen met andere kinderen spelen en zit je op de basisschool? Kom dan meedoen!

Waar en wanneer kun je de bus vinden?
Op wisselende plekken zullen de Beweegbus Zomerweken teams, vier weken lang op maandag t/m donderdag actief zijn. Tijden: 15.00 – 17.30 uur en 19.00 – 21.00 uur.

Week 1 23-26 juli:  Westwijk (Augusta de Wit)/ Groenelaan (Mont Blanc)/ Keizerkarelpark (Badjes van der Hooplaan)

Week 2 30 juli-2 augustus: Elsrijk (Van Heuven Goedhartlaan)/  Kostverloren/Bankras (Kindercampus King)/ Waardhuizen/Middenhoven (de Meent)

Week 3 20-23 augustus: Kostverloren/Bankras (Parelvisserslaan)/ Patrimonium (Broersepark)/  Waardhuizen/Middenhoven (de Praam)

Week 4 27-30 augustus: Westwijk (Middachten)/ Randwijck (Roelof Venemaschool)/ Nes a/d Amstel

Zeker weten dat je kunt spelen?
De Beweegbus Zomerweken is er altijd, bij hevige regen of temperaturen boven de 30 graden kan er echter besloten worden om de wijken niet in te gaan. Houd de facebookpagina en Instagram in de gaten. Toegang is gratis maar wel op eigen risico. Facebook.com/deBeweegbusZomerweken, Instagram: deBeweegbusZomerweken.