Cobra zomerworkshops voor jonge kunstenaars in spe

AMSTELVEEN – De hele zomervakantie organiseert het Cobra Museum op zaterdag workshops in het Amsterdamse Bos. Geïnspireerd op de huidige tentoonstelling Rusteloze Materie kunnen jonge creatievelingen van 6 t/m 12 jaar meedoen aan een workshop midden in het bos.

Deelnemers krijgen eerst een korte introductie over CoBrA en het begrip ‘rusteloze materie’. Dit betekent dat een ‘ziel’ of ‘geest’ niet alleen bestaat bij mensen of dieren, maar ook bij planten en stenen of zelfs bergen of rivieren. Alles leeft! Daarom ga je tijdens de workshop op zoek naar stenen, takken en andere dingen uit het bos en ga je die tot leven wekken met verf, touw en andere materialen.

De workshopdocent wacht jullie op bij het houten huis naast het Amsterdamse Bostheater, Duizendmeterweg 7, 1182 DC Amstelveen. De docent neemt jullie mee naar een open plek in het bos waar je aan de slag gaat. De workshops zijn de gehele zomervakantie op zaterdagen van 11.30-13.30 uur (21 juli, 4 augustus, 11 augustus, 18 augustus, 25 augustus en 1 september).

Kaartjes bestellen via Cobra Museum