Dierenambulance zoekt chauffeurs

AMSTELLAND/DE RONDE VENEN – Dierenambulance De Ronde Venen zet zich in voor het vervoer van zieke, gewonde en dode dieren. Zij werkt hierin samen met de Dierenbescherming en dierenartsen in de regio. Zwervende dieren worden ook opgehaald en naar de dierenopvangcentra in de regio gebracht. De Dierenambulance is op zoek naar chauffeurs én ‘pendelaars’ met een hart voor dieren.

Functie eisen voor chauffeurs:
– In bezit van rijbewijs B
– Wonend in de regio De Ronde Venen/ Uithoorn / Kudelstaart / Aalsmeer / Amstelveen
– Goede contactuele eigenschappen
– Goede sociale vaardigheden
– Minimaal 6 uur per week beschikbaar
– Stressbestendig
– Zelfstandig kunnen rijden
– Teamplayer zijn

Geboden wordt:
– Volledig ingerichte Dierenambulance
– Leuke collega’s, met allemaal een hart voor dieren
– Deelname aan cursus EHBO voor Dieren

Na een korte inwerkperiode zal je zelfstandig op de Dierenambulance rijden. Je werkt vanuit huis. Als je een melding krijgt, ga je er naartoe. Er staan altijd mensen stand-by om je te begeleiden of te helpen waar nodig.

De Dierenambulance is ook op zoek naar ‘pendelaars’ die minimaal 1 tot 2 uur per week beschikbaar zijn. Omdat het vervoer van zieke en gewonde vogels naar vogelopvangcentrum De Toevlucht in Amsterdam veel tijd kost voor de ambulancechauffeurs, tijd die ze niet kunnen spenderen aan het helpen van andere gewonde dieren, worden pendelaars ingezet. Je haalt het dier/ of dieren ’s morgens tussen 8 en 10 of ’s avonds tussen 20.00 en 21.30 uur op in de loods van de Dierenambulance in Mijdrecht en brengt het naar De Toevlucht in Amsterdam. Je krijgt voor deze ritten uiteraard een auto tot je beschikking.

Interesse voor één van de vacatures? Solliciteren doe je door een bericht te sturen naar dierenambulancera@gmail.com. Vermeld hierin je motivatie, adresgegevens en geboortedatum. Of  via telefoonnummer: 06-20634734