Hetty Kleinloog: schrijfworkshop & boekpresentatie Volle Bloei

 Hetty Kleinloog presenteert op zaterdag 7 juli in de bibliotheek Stadsplein op feestelijke wijze haar debuutroman Volle Bloei met een gratis workshop rondom het schrijven van een pakkende openingszin. Na de workshop is er bij boekhandel Venstra een boekpresentatie en signeersessie.

Ieder boek begint met een eerste zin. Dat lijkt logisch, maar ieder die een roman heeft willen schrijven beseft hoe ontzettend lastig het schrijven van zo’n eerste zin is. Volle Bloei opent met: Als ze in een hoosbui, tijdens een knetterende donderslag, haar been over het ijzeren hek van de begraafplaats werpt, hoort de eenenzeventigjarige Lies takken of haar heup kraken.
Die zin is niet zomaar tot stand gekomen. Daar is schrijven, schrappen, formuleren, hoofdschudden en opnieuw schrijven aan vooraf gegaan. Tijdens de workshop Volle Bloei leren de deelnemers een pakkende eerste zin te formuleren. Wie weet vormt dit de start van jouw eigen roman! Ook zal Hetty Kleinloog, schrijfster van Volle Bloei, iets vertellen over het schrijfproces en de totstandkoming van haar boek.

Hetty Kleinloog (1958) is (toneel)schrijver, tekstdichter en toneelregisseur. Ze heeft de afgelopen jaren al vele schrijfworkshops gegeven bij de Bibliotheek Amstelland.

Schrijfworkshop:16:00 tot 17:00 uur in de bibliotheek. De boekpresentatie: 17:00 – 18:00 uur bij boekhandel Venstra. Toegang: gratis.
Aanmelden voor de workshop via de bibliotheek.

Let op: De workshop vindt in de bibliotheek plaats. Er is plek voor 35 deelnemers. Wilt u hier aan deelnemen, reserveer dan een kaartje.

Vanaf 17.00 uur presenteert en signeert  Hetty bij boekhandel Venstra haar romandebuut Volle Bloei. Ze beantwoord graag uw vragen. Aanmelden voor de boekpresentatie is niet verplicht wel erg praktisch … tel 0206419880 of mail info@venstra.nl.