LOUD! Invites Jason Payne, Deetox & Rejecta in P60

AMSTELVEEN – Zaterdag 15 september is het weer tijd om Amstelveen op zijn grondvesten te laten trillen. De line-up die de organisatie van LOUD! heeft samengesteld is dit keer gruwelijker dan ooit! Jason Payne, Deetox, Rejecta en natuurlijk onze Dr. Rude gaan weer zorgen voor een verfijnd avondje stampen.

Zoals je van LOUD! gewend bent nodigt het enkel en alleen de beste, hardste en ruigste artiesten van de scéne uit voor deze snoeiharde avond. Dit is vanavond niets anders, deze keer zijn de ware Raw Hardstyle goden aan de beurt om jou de avond van je leven te geven.

Sanjay Mahabir, voor ons bekend als de enige echte JASON PAYNE. Hij is sinds 2013 actief en wordt sindsdien een echte legende in de Raw Hardstyle Scene genoemd, omdat zijn carrière zo razendsnel is gegaan.  Deetox, de vrouwelijke DJ uit Groningen staat wederom op de line-up van Loud. Laat je niet misleiden door de schoonheid en het zachte uiterlijk van ‘The Queen of Raw’, want ze is behoorlijk ruig als het gaat om het draaien van hardstyle muziek. Ze begon in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een intens gerespecteerde artiest binnen de Hard Dance scéne.

Rejecta kwam vanuit het niets de hardstyle scéne binnengevlogen en heeft in korte tijd een flinke fanbase gekregen. Hij heeft jarenlang geoefend voor hij met zijn tracks naar buiten stapte. Na zijn populaire tracks ‘Followed’, ‘Deserve To Die’, en ‘Let My Tape Rock’ is Rejecta nog lang niet klaar en heeft hij nog veel meer muziek in aantocht. Naast al deze grote namen staat ook Dr. Rude weer op line-up. Dr. Rude zal, zoals je van hem gewend bent, ook deze editie weer de beste hardstyle platen uit de kast halen om het publiek te vermaken en de voetjes van de vloer te krijgen. Maak je alvast klaar voor dit ouderwets avondje beuken!

Kaarten voor deze avond kosten €15,00 in de voorverkoop. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €17,00. Aanvang is om 23.00 uur.