Martin Garrix’ broedplek blijkt de goedkoopste

AMSTELVEEN – Uit onderzoek van een student van het MBO College Amstelland is gebleken dat de oefenruimtes van P60 de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben in de omgeving Amsterdam-Amstelland.  Martin Garrix, ’s werelds grootste DJ, is begonnen met draaien in P60 en sprak eerder al lovend over het Poppodium in Amstelveen. 

P60 is hét Poppodium van Amstelveen en omstreken en is een favoriete locatie voor veel muzikanten. P60 is dan ook voorzien van drie oefenruimtes die te huur zijn. Oefenruimte 1 (de grote oefenruimte) en oefenruimte 2 zijn geschikt voor bands. Oefenruimte 3 is geschikt voor DJ’s. Met de ruime openingstijden, toegang tot de apparatuur en het netwerk waar P60 over beschikt kun je snel terecht om jouw muzikale skills een boost te geven!

Het onderzoek van de student bevat een uitgebreid verslag van letterlijk alle studio’s in de omgeving van Amsterdam-Amstelland. Er is gekeken naar diverse componenten die meespelen in de beleving van de klant. De combinatie van café, oefenruimtes en podium werkt erg goed. Daarnaast organiseert P60 bandwedstrijden, jamsessies, karaoke-avonden en akoestische sessies waardoor de talentontwikkeling en jongerenparticipatie in de omgeving wordt gestimuleerd.

3 voor 12 – het alternatieve popmuziek platform van de VPRO, licht maandelijks oefenruimtes uit in Noord-Holland. Ze konden P60 uiteraard niet aan zich voorbij laten gaan en kwamen met een uitgebreid interview naar buiten met één van de bands die oefent bij P60. ‘Alle extra’s maken P60 zo uniek, het voelt als thuiskomen’ luidt één van de kreten. De totaliteit van de gastvrijheid, de prijs-kwaliteit verhouding en de bereikbaarheid maken de oefenruimtes van P60 tot een kloppend geheel.

P60 heeft nu een strippenkaart actie in het leven geroepen, waarmee het Poppodium hoopt nog meer mensen te inspireren om muziek te maken en te komen oefenen bij de veelzijdige studio’s van P60. Deze fikse korting, toepasbaar op alle drie de studio’s, maakt het momenteel de goedkoopste oefenruimte verhuur van Amsterdam-Amstelland. De strippenkaartkorting is actief van 28 juni 2018 t/m 27 juli 2018.