Nieuw thuis gezocht: Bailey

Hallo! Ik ben Bailey, een vriendelijke jongeman van drie jaar oud. Ik ben altijd vrolijk als er mensen naar mij toe komen en bezoek zal ik dan ook hartelijk begroeten.

Spelletjes spelen vind ik helemaal geweldig. Speeltjes, propje papier, een knoop, maakt niet uit met wat als iemand maar met mij wil spelen. Mijn verzorgers zoeken dan ook een huisje voor mij waar veel met mij gespeeld kan worden en waar ik veel aandacht krijg. Het zou fijn zijn als ik ook buiten mag spelen.

Als iets mij niet bevalt laat ik dat wel merken. Daarom plaatsen mijn verzorgers mij niet in een huis met kleine kinderen. Oudere kinderen die weten hoe zij met een kat om moeten gaan zijn geen probleem.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12,  Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl