Nieuw thuis gezocht: Joep

AMSTELVEEN – Hallo kattenvrienden, ik ben Joep en ben als zwervertje binnengekomen bij het asiel. Hierdoor is het niet helemaal bekend hoe oud ik ben. De dierenarts schat mij op ongeveer 1,5 jaar oud. Toen ik in het asiel kwam bleek mijn heup gebroken. Dit is inmiddels helemaal hersteld waardoor ik er ook geen last meer van heb.

Ik ben op zoek naar een nieuw huisje waar ik lekker actief kan spelen en dus mijn ding kan doen. Ook vind ik het heerlijk om tussendoor middagsiësta’s te houden. Aanhalen is prima, maar als ik er genoeg van heb, laat ik dit ook duidelijk merken. Hierdoor is het voor mij geen optie om bij (kleine) kinderen geplaatst te worden.

Het zou fijn zijn als ik een baasje krijg die ervaring heeft met wat pittigere katten. De voorkeur van de asielmedewerkers gaat uit naar een huis zonder andere kattenvrienden. Dit omdat ik niet met iedere kat even goed kan opschieten.

Bent u op zoek naar een eigenzinnige huisgenoot die wel van een middagdutje houdt? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie. Hopelijk tot snel, pootje van Joep.

Asiel

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen