Nieuwe expositie op Wester-Amstel

AMSTELVEEN – Marijke Toebes en Karin de Rooij-Leicht exposeren van 3 t/m 19 augustus op buitenplaats Wester-Amstel.

De onderwerpen voor de schilderijen van Marijke Toebes zijn zeer divers. Het kan de zee en het strand zijn, maar ook bloemen of een oude stoel. Zij schildert met acryl en afhankelijk van het onderwerp uiterst gedetailleerd of juist impressionistisch. Het vinden van de juiste balans in kleur en vorm boeit.

De beelden van Karin de Rooij-Leicht zijn voornamelijk abstract. Haar werk ontstaat meestal spontaan, de ruwe vorm van de steen wijst de weg. Harde steensoorten hebben haar voorkeur. De eindeloze mogelijkheden van het werken met steen en het kijken naar de dingen om je heen maken het beeldhouwen voor haar zo inspirerend.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur. Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.