#OnlyUpTOUR van Andrei Senkevich langs P60

AMSTELVEEN – Donderdag 5 juli opent het P60 Café haar deuren voor Andrei Senkevich. Een singer-songwriter en muzikant uit Minsk, Wit-Rusland die op het moment bezig is met zijn wereldwijde #OnlyUpTOUR.

Senkevich speelde inmiddels door zo’n beetje heel Europa en is er klaar voor om ook Nederland eens goed op z’n kop te zetten met zijn muzikalen kunsten! Andrei’s nummers zijn niet zomaar woorden op muziek: elk nummer brengt niet alleen een prachtig verhaal met zich mee, maar is ook een kreet van de ziel en een ‘call to action’, of op zijn minst gedachten erover.

Senkevich wilt internationaal doorbreken en is voortdurend bezig om zijn geografie uit te breiden. Bovendien wordt er momenteel gewerkt aan een volgend meertalig album in zeven verschillende talen! Voor dit mooie project presenteerde Senkevich in februari 2015 zijn instrumentale indie-folk in verschillende talen op debuutalbum “Мечтатели серых улиц” (Russisch voor “Gray Streets Dreamers). In 2016 werd single de “CBET” (“LIGHT”) uitgebracht en in afgelopen april de single “Як быццам сон” (“Like a dream”).

Maandag 25 juni gaf de veelzijdige muzikant al een klein voorproefje bij Talkshow BV Amstelveen, aanstaande donderdag 5 juli is hij terug.

P60 café open om 17:30 uur. Aanvang is om 20:00 uur. Toegang is gratis.