Prijsuitreiking fotowedstrijd ‘Mijn Amstelveen’

  Platform C | Kunstuitleen Amstelveen organiseerde in samenwerking met gemeente Amstelveen de fotowedstrijd ‘Mijn Amstelveen’. Van vrijdag 1 juni tot en met zaterdag 30 juni, tijdens de maand van ikToon, kregen bezoekers de gelegenheid om te stemmen op hun favoriete foto met als thema ‘Parels aan de Poel’.

De juryprijs en de publieksprijs werden uitgereikt op zaterdag 30 juni. De publieksprijs ging naar Nienke Groeneveld, titel ‘Kinderen aan de Poel’. Zijn won een gratis cursus Fotografie. De juryprijs, uitgekozen door de juryleden Paul van Riel en Anko Stoffels, ging naar Refkele Steemers met de titel ‘Landscpae’. Zij won niet alleen een gratis cursus Fotografie, maar ook een cadeaubon t.w.v. € 100,- van Kunstuitleen Amstelveen te besteden aan kunstwerken en/of design artikelen. Uiteraard ging de jurywinnaar naar huis met ‘De Poel Award’.

De prijzen werden uitgerekt door Bas Eenhoorn, burgemeester van Amstelveen en Marcel Jansen, directeur-bestuurder van Platform C.