RKAVIC en AmstelveenHeemraad kijken naar mogelijkheden fusie

AMSTELVEEN – De Amstelveense voetbalclubs AmstelveenHeemraad en RKAVIC zijn met elkaar in gesprek over een mogelijke fusie. De leden van beide clubs lijken het samengaan van deze twee (voormalig) Amstelveense voetbalgrootmachten wel te zien zitten. Er is echter nog wel een aantal hobbels te nemen, klinkt het vooral vanuit RKAVIC-zijde.

Amstelveen-voorzitter Michael van Eijk tegenover Het Amsterdamsche Voetbal: “Wij werken nu aan een gezamenlijk draaiboek. De ideeën komen goed overeen en die gaan wij nu samen met het bestuur van RKAVIC verder uitwerken.”

RKAVIC-voorzitter Paul-Jan van Rooijen benadrukt dat het om verkennende gesprekken gaat: “Wij vinden dat er teveel clubs in Amstelveen zijn, waardoor we allemaal in dezelfde vijver moeten vissen. Dan is het goed om te kijken wat we samen kunnen doen.”

Lees het complete verhaal op de site van Het Amsterdamsche Voetbal.