Shivan Bhoendie nieuwe voorzitter D66 Amstelveen

AMSTELVEEN – Tijdens de Algemene Afdelingsvergadering van D66 in Amstelveen op 27 juni 2018 is Shivan Bhoendie door de leden unaniem gekozen tot voorzitter. Scheidend voorzitter Nico van Ginkel zal zich richten op zijn functie als gemeentesecretaris in Waterland, maar blijft betrokken bij de partij.

Bhoendie (37) is investeringsbankier en was tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen lijstduwer op de kandidatenlijst van D66. Samen met het bestuur wil Bhoendie zich de komende tijd vooral richten op verdere professionalisering en structurering van de lokale afdeling van D66, die de afgelopen jaren fors is gegroeid.

Naast de nieuwe voorzitter is ook Kim Liebing-Verhaaf (39), manager bij Nationale Nederlanden, gekozen tot bestuurslid. Fleur van Bladeren legt haar taken als bestuurslid neer als gevolg van een verhuizing naar een andere gemeente.