Startende ondernemers enthousiast over coachprogramma ZAAI

AMSTELVEEN – ZAAI Amstelveen is de afgelopen tijd bezig geweest met het coachen van startende ondernemers. Dit jaar deden er twintig starters mee aan het programma. Op 28 juni was het slotevent bij Loogman Jumpstart. Wethouder van Economische Zaken Floor Gordon keek hier samen met de starters en coaches terug op deze vijfde succesvolle editie.

Tijdens het slotevent werd er erg positief gesproken over het coachprogramma. Zo vertelden de startende ondernemers dat ze veel baat hebben gehad bij de masterclasses over sales en social media en vonden zij de coachgesprekken erg waardevol.

Volgens wethouder Floor Gordon is het programma goed voor de Amstelveense economie. Het is een ondernemende gemeente en door middel van het ZAAI programma krijgen startende ondernemers de kans om zich verder te ontwikkelen. Dit zorgt voor een economisch sterkere stad. Zij bedankt de ondernemers en organisaties die zich in hebben gezet voor ZAAI en wenst alle deelnemers veel succes met hun bedrijf.