Unieke Beweegbox & Turnhal officieel geopend

AMSTELVEEN – Zaterdag 14 juli opende wethouder sport Rob Ellermeijer de gloednieuwe Turnhal annex Beweegbox door met een enorme schaar het lint bij het toegangshek door te knippen.

De turnhal met een moderne vaste turnopstelling is een aanbouw aan de Wethouder Goudsmithal; met name bestemd voor de turnverenigingen FIT, FIT84 en ODIN die met ingang van 1 augustus aanstaande opgaan in de nieuwe vereniging United Amstelveen.

De Beweegbox, die direct verbonden is met de turnhal, biedt als eerste accommodatie in ons land een nieuw concept van gezond bewegen, waarin in jong en oud, topsporter en liefhebber, valide en gehandicapte mensen op een veelal speelse manier aan hun conditie kunnen werken. Of zomaar kunnen spelen met de “gadgets” die het beweegconcept herbergt. Zoals een visual wall met onder andere spelletjes die uitdagen om gooiend en/of schietend met ballen zoveel mogelijk te scoren.

Er is een grote variëteit aan circuits uit te zetten die ook een kinderpartijtje of bedrijfsuitje tot een uitbundig en gezond evenement maken.

Verenigingen, bedrijven en particulieren, kortom iedereen kan de Beweegbox voor een uurtje of langer huren bij het Amstelveens Sportbedrijf. (info.@sportbedrijfamstelveen.nl)

De opening van Beweegbox werd omlijst met een keur aan demo’s van sportverenigingen en met de jaarlijkse sportmarkt, die voor deze gelegenheid werd gehouden op het sporthalterrein en in het buitenbad van de Meerkamp.