Voorleesvoorstelling: ‘Broertje ruilen’ in Amstelveense bibliotheken

AMSTELVEEN- Iedere woensdagmiddag wordt er in de Bibliotheek Amstelland voorgelezen aan kinderen van twee tot en met zes jaar, óók tijdens de zomervakantie. De voorstelling reist rond tussen alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland. Na afloop kan je blijven knutselen. Kom lekker luisteren naar een mooi verhaal mét muziek.

Het babybroertje van Kaatje Krokodil kwijlt. En Mama Krokodil blijft maar roepen hoe schattig hij is. Kaatje kan het niet meer aanhoren! Als mama haar nieuwe hoed gaat ruilen, krijgt Kaatje een idee… Terug naar de babywinkel.

De reguliere voorleesmiddag is de hele zomer op woensdagmiddag om 15.30 uur in alle vestigingen. Op vrijdagmiddag om 16.00 uur is er voorlezen met het vertelkastje in de Bibliotheek Stadsplein Amstelveen. De voorstelling is op woensdag 18 juli in de bibliotheek op het Stadsplein. En op 1 augustus in de bibliotheek op het Westwijk van 15:30 tot 16:00 uur. Leeftijd twee tot en met zes jaar. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig.