Woensdag laatste films in Cinema Amstelveen voor grote verbouwing

AMSTELVEEN – Cinema Amstelveen vertoont op woensdag 4 juli de laatste films voordat de volgende dag de grote verbouwing begint. Na 45 jaar ondergaat de filmzaal van de plaatselijke bioscoop een grootse verbouwing. De vloer, wanden en zaalindeling worden aangepast en er komen 100 nieuwe bioscoopstoelen. Woensdag zijn de films Icredibles 2, Don’t worry he won’t get far on foot en Mamma mia, here we go again (Ladies morning en Ladies night) te zien.

Van donderdag 13 t/m woensdag 19 september opent de filmzaal met een hele week bijzondere films, documentaires, inleidingen, workshops en nog meer. Wat te denken van Jonas Kaufmann – Under the Stars, Bambi, The General uit 1926, een Ladies Morning & Ladies Night, festival de Taartrovers (2+) en een film van Jacques Tati incl. inleiding. De komende weken verschijnt het complete feestprogramma op de website met meer informatie. Houd deze dus in de gaten..

Meer informatie over films en aanvangstijden: Cinema Amstelveen