Zondag IVN wandeling over ‘Het Vogeleiland’

  IVN-natuurgidsen staan zondag 8 juli voor u klaar om met u het Amsterdamse Bos in te duiken om haar geheime tuin te ontdekken: het Vogeleiland. De strandplevier is er niet meer, maar verder wemelt het van de vogels, die vanaf het ‘eiland’ goed zichtbaar zijn.

De heemtuin – door vrijwilligers aangelegd en onderhouden – is rond deze tijd van het jaar prachtig. De bierbrouwer die het IVN onder zijn natuurgidsen telt zal u van de hoed en de rand vertellen als het gaat om de relatie tussen planten en bier. Wilt u een beetje voorgenieten, ga dan naar de website  van het Vogeleiland.
Verzamelen om 10 uur op de parkeerplaats van het Groot Kinderbad (Bosbaanweg 5, 1182 DA Amstelveen). De bijgevoegde coördinaten zijn bij benadering. (52.316220, 4.817834) De gratis wandeling duurt ca. 1,5 uur, in afstand niet lang en goed te doen voor mensen die slecht ter been zijn.

Mocht u toch nog meer willen weten: 06 25083910 of zie www.ivn.nl/afdeling/amstelveen