Ahmadiyya Moslim Jongerenorganisatie houdt liefdadigheidsloop

AMSTELVEEN – Ahmadiyya Moslim Jongerenorganisatie houdt zaterdag 25 augustus van 12.00 tot 18.00 uur de ‘liefdadigheidsloop’ voor vrede’ in Amstelveen. De loop van ongeveer zes kilometer start en eindigt op het Stadsplein. Met dit initiatief wil de organisatie een bijdrage leveren aan ‘een harmonieuze en hechte samenleving en een glansrijke toekomst voor eenieder.

Het doel van de liefdadigheidsloop is om geld in te zamelen voor twee goede doelen: namelijk KWF Kankerbestrijding en Humanity First. Voor het evenement is uitvoerige organisatie opgezet, die geheel bestaat uit vrijwilligers.

Dienstbaarheid en vrijwilligerswerk zijn belangrijke motieven voor de jongeren van de organisatie. Naast het ieder jaar opruimen van vuurwerkafval, staat de organisatie ook bekend om zijn vooraanstaande rol in het doneren van bloed, het bezoeken van bejaarden en het verzamelen van voedsel voor behoeftigen.

Voor meer informatie: loopvoorleven.com