Amstelveners met Linda de Mol op jacht naar miljoenen

AMSTELVEEN – Het zou zomaar kunnen dat een Amstelvener op 16 september miljonair wordt. Vijftig plaatsgenoten uit postcodegebied 1186 maken namelijk kans om deelnemer te zijn in de tv-show met de gouden koffertjes: ‘De Postcode Loterij Miljoenenjacht’. En de hoofdprijs kan zoals bekend maar liefst vijf miljoen euro.

Rob (64) is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam, en dat al voor de tweede keer: “De eerste keer was vijftien jaar geleden. Mijn kinderen en ik hebben een pittig jaar achter de rug. Het winnen van een geldbedrag zal dat niet oplossen, maar zal wel onze zorgen naar de achtergrond laten verdwijnen. Dan kunnen we weer echt gaan genieten. Het wordt hoe dan ook hartstikke leuk om in de studio aanwezig te zijn!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Amstelveen zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Amstelveen is zondag 16 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.