Bibliotheek Aalsmeer twee weken dicht

De verbouwing van ontmoetingscentrum ‘de Oude Veiling’, met daarin bibliotheek, in Aalsmeer bevindt zich in de eindfase.
Van maandag 27 augustus tot maandag 9 september sluit de bibliotheek nog éénmaal haar deuren en zullen de laatste werkzaamheden plaatsvinden.

Voor de leners van de Bibliotheek betekent de sluiting dat zaterdag 25 augustus de laatste kans is om boeken te lenen en reserveringen op te halen. Had men de boeken eigenlijk moeten terugbrengen tijdens de sluitingsperiode dan mag men deze thuishouden tot uiterlijk 17 september 2018.
Leden kunnen altijd met hun pas terecht bij de andere vestigingen in Amstelveen of Uithoorn.  Vanaf 10 september, vijf dagen voor de officiële  opening van ‘De Oude Veiling’, kunnen bezoekers weer terecht bij de vertrouwde bibliotheek.

Alle informatie over de verbouwing is terug te vinden op  www.debibliotheekamstelland.nl/aalsmeer.