Boekpresentatie ‘burn-out specialist’ Laurna Fenenga bij Venstra

AMSTELVEEN – ‘Burn-out specialist’ Laurna Fenenga geeft op 12 september een lezing over haar nieuwe boek bij boekhandel Venstra. Hoe kom je uit een burn-out en hoe voorkom je dat je er een krijgt? Als je een burn-out hebt of op weg bent om er een te krijgen, dan is dit handboek goed om te lezen en te gaan toepassen. Het boek beschrijft een stappenplan om je met praktisch handvatten te helpen uit je burn-out te geraken of om er een te voorkomen. Volgens de schrijfster ontstaan de wortels van een burn-out in je eerste zeven levensjaren, omdat hierin de overlevingsmechanismen en karakterstructuren worden gevormd.

Bij een burn-out is het belangrijk om de oorzaken bij de wortel aan te pakken, zodat je in de toekomst niet opnieuw ziek wordt. Vanuit de ervaring van de schrijfster zelf is een burn-out een gevolg van onbewuste patronen, overlevingsmechanismen en oude verwondingen die zijn ontstaan in de kindertijd. Daarom is het belangrijk om je verleden te onderzoeken en te zien hoe de kwetsuren zijn ontstaan, zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, je huidige emoties, blokkades en denkpatronen.

Laurna Fenenga werkt als coach en is oprichter van de burn-outspecialist te Amstelveen. Vanaf jongs af aan is zij geïnteresseerd in wat mensen drijft en beweegt. Op latere leeftijd is zij zich na haar eerste burn-out in 2003 gaan professionaliseren in coaching. Zij volgde hiervoor een healing- en readingopleiding bij het Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling, een anderhalfjarige tantra opleiding bij Intens Trainingen, Systemisch Werk bij de Eerste Verdieping in Delft en de opleidingen Transactionele Analyse en De Maskermaker bij Phoenix Opleidingen. Op dit moment volgt zij een 8-jarige opleiding bij Vortex Healing Nederland.

Woensdag 12 september, 19:30 – 21:00 uur. Toegang: €5,00. Aanmelden: [email protected] of bel 020 – 6419880.