De zomer door in P60 Café

 Het festivalseizoen is in volle gang, maar voor een gezellig feestje kun je ook in het P60 Café de hele zomer terecht. De ultieme sleepover, de lekkerste hiphop, een avond internationale, akoestische muziek of zonder schaamte op de foute toer.

Vrijdag 10 augustus wordt het zomerseizoen geopend met de Dubbel D Sleazy Panther World Tour. Denk aan sleazy glamrock, getoupeerd haar en daverende gitaarsolo’s. Waan je in het leven van een echte rockster met DJ’s, Karaoke, backstage drank en een dresscode waar Kiss jaloers op is! Echte rocksterren staan natuurlijk op de gastenlijst, dus de entree is gratis.

Heb je lekker doorgehaald tijdens dit foute feestje? Geen paniek: maak je weekend compleet en kom zaterdag 11 augustus uitbrakken bij de Slumber Party! Trek je mooiste pyama (of onesie!) aan, neem je favoriete knuffelbeer mee en geniet van popcorn, M&M’s of een speciaal slaapmutsje. Er zijn ook prijzen te winnen. Glitterprijzen, welteverstaan.

Vrijdag 17 augustus kun je weer in het P60 Café terecht voor een beproefd concept: P60 Plugt Uit. Deze maal met een internationaal tintje, want P60-vrijwilligers Verónica en Mert spelen vanavond de mooiste Spaans – en Engelstalige liedjes in akoestische setting. Na het optreden gaat DJ Andy Clarke door tot in de vroege uurtjes.

Het zomerseizoen wordt tenslotte afgesloten met de lekkerste hiphop bij Gin & Juice, op zaterdag 18 augustus. DJ Damian Scott neemt plaats achter de decks en zorgt voor relaxte hiphop tunes en de hotste R&B. Dus dans, drink en chill – de beste vibes gegarandeerd!

Dubbel D Sleazy Pather World Tour, Vrijdag 10 augustus // café open 20:00 // aanvang 22:00 // GRATIS. Meer informatie: https://www.p60.nl/agenda/2195
Slumber Party, Zaterdag 11 augustus // café open 20:00 // aanvang 22:00 // GRATIS. Meer informatie: https://www.p60.nl/agenda/2204
P60 Plugt Uit: Verónica & Mert, Vrijdag 17 augustus // café open 20:00 // aanvang 21:00 // GRATIS. Meer informatie: https://www.p60.nl/agenda/2205
Gin & Juice, Zaterdag 18 augustus // café open 20:00 // aanvang 21:30 // GRATIS. Meer informatie: https://www.p60.nl/agenda/2206