Gemeente ondersteunt Kunst & Kids Festival

 Ook dit jaar geeft de gemeente Amstelveen een subsidie aan Schouwburg Amstelveen voor het Kunst & Kids Festival. De culturele instelling ontvangt een bedrag van 1.500 euro voor het jaarlijkse evenement. Volgens de gemeente draagt het festival bij aan de culturele bewustwording onder kinderen en zorgt het voor een goede sfeer op het Stadsplein.

Wethouder Cultuur Herbert Raat: “Het Kunst en Kids Festival is een Amstelveense traditie. Veel kinderen hebben wel eens een bezoek gebracht aan de aftrap van het jeugdtheaterseizoen. Het is van belang dat jonge generaties in aanraking komen met kunst en cultuur. Daarom kennen we de subsidie wederom toe.”

Het Kunst & Kids Festival is zondag 30 september 2018 van 11:00 – 17:00 uur in Schouwburg Amstelveen. Kinderen van 2 tot 12 jaar kunnen die dag deelnemen aan workshops, poppenkast kijken, zich laten schminken, tekenen en knutselen, genieten van voorproefjes van het jeugd/familie-aanbod van seizoen 2018-2019 en een film- of theatervoorstelling bezoeken. Bezoekers kunnen hiervoor een voucher ophalen bij de Schouwburg. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen