Ignition Presents: Crowsnest Take-Over Part II in P60

 Op de vorige editie van Ignition werd al groots uitgepakt met Downlink & Gentlemens Club achter de booth. Nu maakt P60 zich op voor één van de hardste dubstepavonden van Igntion met de Crowsnest Take-Over. Na een onvergetelijke take-over vorig jaar september keert het label op vrijdag 24 augustus terug naar Amstelveen met een heerlijke line-up. 

Special guest van deze avond is niemand minder dan Ponicz. De producer uit Groot-Brittannië is bekend om zijn euforische breakdowns en ‘filthy bass drops’. Geïnspireerd door hip-hop legendes zoals Public Enemy en Dr. Dre én dubstep meesters als Doctor P, Funtcase, Cookie Monsta en Flux Pavilion.

Als één van de oprichters van Crowsnest kan Code: Pandorum natuurlijk niet missen op deze editie van Ignition. Zijn muziek is zo donker en onverminderd hard: maak je op voor ‘chaos and mayhem’ met deze man op het podium! Naast Code: Pandorum wordt Crowsnest vertegenwoordigd door Qoiet en TenGraphs. Qoiet draait B2B met Code:Pandorum, TenGraphs brengt zijn set van pure duisternis met een mix van dubstep met metal.De line-up wordt compleet gemaakt door London Nebel (DE), Nimda (UK), Aimless (UK) en TwoPhazed (NL).

Vrijdag 24 augustus // zaal open 23:00 // aanvang 23:00 // vvk €17,50 // zaal €20
Meer informatie: P60