Koffieochtend over Ouderen Songfestival in de bieb

AMSTELVEEN – Iedere eerste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek Amstelland samen met Participe Amstelland Koffie met… , een koffieochtend in de bibliotheek. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen inwoners van Amstelveen elkaar ontmoeten, en kennismaken met activiteiten en initiatieven bij hen in de buurt.
Op donderdag 6 september komt Rudolf Switser – voorzitter van Openluchttheater Elsrijk – vertellen over het Openluchttheater en het Ouderen Songfestival dat daar op zondag 9 september plaatsvindt. Zanger Hans Nolting komt een voorproefje geven van het festival door twee liedjes ten gehore te brengen.

Tips voor een onderwerp of een gast zijn altijd welkom. Willen mensen zelf komen vertellen over een leuk of inspirerend initiatief voor stadgenoten, dan kunnen zij contact opnemen met Anton Furnée,  a.furnee@debibliotheekamstelland.nl tel.020-6414126.

Donderdag 6 september van 10:30 tot 12:00 uur in Bibliotheek Stadsplein Amstelveen. Toegang en koffie zijn gratis.