Nieuw thuis gezocht: Doddy

AMSTELVEEN – Hallo allemaal, ik ben Doddy. Ongeveer een maand geleden heb ik mij hier ook al voorgesteld, maar helaas heb ik nog steeds geen nieuw huisje gevonden.

Ik ben op straat gevonden met wondjes op mijn neus, buik en voeten. Wat er is gebeurd weet ik niet. Nu ik weer helemaal hersteld ben mag ik naar een nieuw thuis verhuizen.

Ik heb een rustig en vriendelijk karakter. Doordat ik in het dierentehuis terecht gekomen ben heb ik wel een klein deukje opgelopen en ben ik een beetje in mijzelf gekeerd. Ondanks dat vinden ze mij hier een ontzettend leuke en lieve poes. Als er eten in de buurt is sta ik al trappelend te wachten.

Door andere katten ervaar ik veel stress. Als de andere katten mij met rust laten, laat ik hun ook met rust. Ben ik toch een beetje gestresst, dan kan het gebeuren dat ik dat uit als iemand mij wil aaien. Ik bedoel het dan niet zo. Daarom zoeken mijn verzorgers voor mij een huisje zonder andere huisdieren, bij mensen die begrijpen wat een beetje stress met een poes kan doen.

Ik zoek een huisje waar ik gewoon mijzelf kan zijn. Als er ook nog een tuin bij dat huisje is, maakt u mij helemaal blij.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl