Nieuw thuis gezocht: Doddy

AMSTELVEEN – Hallo allemaal, ik ben Doddy. Mensen hebben mij op straat gevonden met allemaal wondjes op mijn neus, buik en voeten. Wat er is gebeurd weet ik niet, maar nu ben ik weer helemaal hersteld en op zoek naar een nieuw thuis.

Ik heb een rustig en vriendelijk karakter. Doordat ik nu in het dierentehuis beland ben heb ik wel een klein deukje opgelopen en ben ik een beetje in mijzelf gekeerd. Ondanks dat vinden ze mij hier toch een ontzettend leuke en lieve poes. Als er eten in de buurt is sta ik al trappelend klaar.

Door andere katten ervaar ik veel stress. Als de andere katten mij met rust laten, laat ik hun ook met rust. Ben ik toch een beetje gestresst, dan kan het gebeuren dat ik dat uit als iemand mij wil aaien. Ik bedoel het dan niet zo. Daarom zoeken mijn verzorgers voor mij een huisje bij mensen die begrijpen wat een beetje stress met een poes kan doen, zonder andere huisdieren.

Ik zoek een huisje waar ik gewoon mijzelf kan zijn. Als er ook nog een tuin bij dat huisje is, maakt u mij helemaal blij.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl